Tuinhuis blokhut kopen

Droom de makkelijke tuin: kies kunstgras

kunstgras

Droom de makkelijke tuin: kies kunstgras

Geplaatst op

Een makkelijke tuin, eentje die niet veel onderhoud nodig heeft wie wil dat niet. Een plek waar je in de zomer lekker kunt zitten zonder dat je je druk hoeft te maken over het werk wat er allemaal nog in zit. Dan geniet je beter met familie en vrienden. In deze blog geven we je een aantal tips en laten je zien wat de voordelen zijn. Lees snel verder en doe er je voordeel mee.

Kunstgras

De eerste stap die iedereen moet nemen die een gemakkelijke tuin wil: het aanschaffen van kunstgras. Het is een van de meest makkelijk dingen die je je in de tuin kunt voorstellen. Doe even mee met onze visualisatie: een grasmat die je nooit hoeft te maaien en gemakkelijk schoon kunt maken. Wie wil dat niet? Juist, dat wil toch iedereen! Ok, je hebt dan niet de heerlijke lucht van vers gemaaid gras, maar die kun je ook wel in het park ruiken als ze weer maaien (hooikoortspati├źnten doe dit niet, geen aanrader!).

Tegels

De tuin voltegelen is wel een van de meest voorkomende manieren om je gemakkelijke tuin te realiseren. Ze zijn relatief goedkoop en maken het onderhoud van je tuin een stuk eenvoudiger. Heb je nu geen zin om iedere twee weken het onkruid tussen de stenen weg te halen, dan kun je natuurazijn met een gieter over de stenen gieten, zo blijven de onkruiden het grootste deel van de het warme seizoen (lente, zomer) weg.

Bloempotten en -bakken

Naast een grasmat is het wel leuk om wat bloemen en planten in de tuin te hebben staan. Deze kun je heel leuk in bakken en potten zetten. Ook is het mogelijk om klein perkjes te maken, openingen aan de zijkant van de tuin, zonder tegels zodat met aarde, en daar rond omheen stenen te plaatsen. Zo zijn er een soort eilandjes van flora in de verder dichtgetegelde tuin. Natuurlijk hebben we het kunstgras nog om van te genieten!

Meer zien?

Er zijn zoveel leuke dingen die je kunt doen om je gemakkelijke tuin te realiseren. Check zoveel mogelijk blogs en tips en maak er zelf iets moois van! Op onze site geven we je tips waarmee je goed uit de voeten kan bij het aanleggen van je nieuwe gemakkelijk tuin. Ook hebben we onderhoudstips voor je en geven we je voorbeelden van een juiste tuinafscheiding.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden