Tuinhuis blokhut kopen

We nemen je mee naar het tuindesign voor 2021

We nemen je mee naar het tuindesign voor 2021

Geplaatst op

Online bomen kopen is heel eenvoudig. Je kunt namelijk gemakkelijk filteren op soorten en ook direct zien of een bepaalde boom winterhard is. Dat scheelt al weer een boel gedoe en de teleurstelling van de aanschaf van een mooie boom die de winter dan toch niet overleeft. 

We geven je een aantal tips voor het tuindesign voor 2021. 

Wat kun je allemaal doen in je 2021 zomertuin?

Er is heel wat te zeggen over wat je allemaal kunt doen in de zomertuin van 2021. Zeker is dat veel mensen er meer dan in andere jaren gebruik van gaan maken. Dat komt omdat er natuurlijk geen enkele zekerheid is dat de horeca komende zomer volledig open zal zijn. Dan wil je gewoon het zeker voor het onzeker nemen en een mooie tuin waarin je kunt genieten. Wat doen mensen zoal in hun zomertuin als het gaat om design? We nemen een aantal toppers met je door: 

Een blokhut. Steeds meer mensen ervaren het plezier van hun eigen zomertuin. Daarin zetten ze dan leuke dingen om maximaal te kunnen genieten. De blokhut, of het tuinhuis, is daar een van. Je kunt er vele tuingereedschappen in opslaan (wanneer het een ruime hut is natuurlijk), maar wat ook kan, en wat ook veel mensen doen, is van je tuinhuis of blokhut een studio of atelier maken. Kunstenaars en muzikanten creëren zo een eigen plek die helemaal toegesneden is op hun kunst, als het gaat om geluidsisolatie en de lichtinval bijvoorbeeld. 

Terras. Een terras is een plek waar familie en vrienden graag bij elkaar komen. Het mooiste is het wanneer dit sociale centrum van de tuin overdekt is. Dat kun je doen met een rancho of een pergola. Op deze manier is het ook prettig om buiten te zitten met een weertype dat niet zo geweldig is, zoals regen in de Nederlandse zomer. 

Wanneer je zorgt dat je de mooiste bloemen, planten en bomen in je tuin plant, dan weten we zeker dat iedereen het extra leuk vindt om bij jou in de tuin een BBQ te houden. Die mag overigens ook vegetarisch zijn. Een plataan, Japanse sierkers of de seringenboom zijn dit jaar populair. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden