Tuinhuis blokhut kopen

Tuinmeubels maken van gebruikte pallets

Tuinmeubels maken van gebruikte pallets

Geplaatst op

Een tuinset aanschaffen kan soms aardig in de papieren lopen. Daarom is het wel fijn dat er ook goedkopere opties zijn waaruit je kunt kiezen. In deze blog willen we je daar op attenderen. Lees mee hoe je van gebruikte pallets tuinmeubels kunt maken.

Goedkoop een tuinset

Het is helemaal niet moeilijk om goedkoop een tuinset te maken. De laatste jaren zijn ze erg populair, we hebben het over de gebruikte pallets. Daarmee kun je heel gemakkelijk een tuinset maken. Hoe je dat doet? Kijk eens op internet, daar staan heel veel bouwplannen op. In de praktijk komt het erop neer dat je de pallets in elkaar schroeft. Kussens die je nodig hebt, vind je bij de bouwmarkt. Soms hoef je niet eens de pallets op elkaar te schroeven. Dat is nog veel makkelijker!

De kosten voor een tuinset

Wanneer je alles goed uitrekent, dan kom je op een bedrag van € 200 voor twee stoelen, een tafel en een bank. Je hebt ongeveer 15 pallets nodig om een set te kunnen maken. Het kan zijn dat het heel iets duurder uitvalt als bijvoorbeeld de bevestigingsmaterialen wat duurder zijn. Kussens kosten natuurlijk ook wat die je op de pallet gaat leggen zodat je lekker kunt zitten. Maar zo rond de € 200 moet het wel klaar zijn. Mocht je toevallig nog wat pallets over hebben dan kun je daar ook heel gemakkelijk een verticale tuin van maken waar je planten in kan zetten en die je aan de muur kunt hangen. Of wat dacht je van een bloembak gemaakt van een pallet? Pallets worden ook in de horeca veel gebruikt, bijvoorbeeld als poot voor een afscheidingswand tussen tafeltjes om coronabesmetting te voorkomen. Dan zit er een plastic wand opgeschroefd. Het is dus een multifunctioneel vierkant. Blijf ons volgen zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste mogelijkheden op het gebied van tuinfaciliteiten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden