Tuinhuis blokhut kopen

Leuke ideeën voor in de tuin

Leuke ideeën voor in de tuin

Geplaatst op

Er zijn veel leuke ideeën en concepten om je tuin in te richten. Je wilt natuurlijk niet eenzelfde soort tuin als de buren, vrienden of rest van de familie. Alleen hoe onderscheid je jouw tuin van alle andere tuinen? Om je een beetje op weg te helpen hebben we in deze blog een aantal leuke tuinconcepten voor je op een rij gezet.

Rieten meubels

Een tuin met allerlei meubels van rotan en bamboe. Deze materialen zie je vaak terug in het jaarlijks terugkerende televisieprogramma Expeditie Robinson. Bekende Nederlanders die een slaaphutje maken van een behoorlijk aantal bamboestokken. Bamboe en rotan zijn voor in je tuin helemaal hip. Beide materialen stralen rust uit, waardoor je jezelf al snel in een tropisch oord waant. Gooi de voetjes maar omhoog, het chillen kan beginnen!

Groene tuinmeubels

Nog meer groen? Ja zeker! Naast alle planten, bomen en struiken is het ook helemaal in om groen in de vorm van tuinmeubels aan je tuin toe te voegen. Hou je niet echt van tuinieren en wil je liever geen bomen, planten of struiken in je tuin? Zorg dan met leuke groene tafels, stoelen en andere meubels voor toch een beetje groen in de tuin.

Metaal

Steeds meer mensen gebruiken bij de interieur van hun woning meubels van metaal. Door metalen meubels krijgen woningen een stoere, industriële stijl. Haal deze stijl ook naar uw tuin met leuke, robuuste meubels van metaal. Meubels die zich hier ideaal voor lenen zijn lampen, tafels, stoelen, kachels en loungesets.

Luxe tuin

Het kost iets, maar dan heb je ook wat. Met een jacuzzi, sauna of buitendouche in de tuin hoor je er helemaal bij. Na een lange dag zonnen of in de hitte op het werk is het heerlijk om wat afkoeling te zoeken in een van deze luxe tuinmeubels. Leg mooie keramische tegels bij de buitendouche, jacuzzi of sauna en het totaalplaatje is compleet.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden