Tuinhuis blokhut kopen

Een tuinset van pallets past goed bij je tuinhuis!

Een tuinset van pallets past goed bij je tuinhuis!

Geplaatst op

Veel mensen houden ervan om in de tuin te zitten als het zomer is. Een mooie aankleding van deze buitenruimte maakt deze ervaring nog mooier. We nemen in deze blog een aantal tips met je door waarmee jij de tuin voor deze zomer mooi kunt inrichten. De hoofdrollen in het design zijn een tuinset van pallets en een tuinhuis. 

Meer opties in de tuin creëren 

Er zijn een aantal hele leuke opties om een tuin op een schitterende manier in te richten. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Een tuinhuis aan de tuin toe te voegen, zo schep je ineens veel meer mogelijkheden. Je kunt je gereedschap erin opslaan, maar ook er een gezellige plek van maken waarin je kunt zitten. Er zijn nog veel meer dingen die je met een tuinhuis kunnen doen waardoor de tuin extra leuk wordt, bijvoorbeeld een kamer erin maken voor een thuiswonend, studerend kind. Ook wordt er wel een atelier of muziekstudio van gemaakt. 
  • Door een tuinset van pallets in de tuin te zetten, trakteer je jezelf op een relatief goedkope set met een robuust uiterlijk en een opvallende slijtvastheid. Pallets zijn redelijk goedkoop en door de vele bouwtekeningen op internet is het kinderlijk eenvoudig om zelf een set in elkaar te zetten. Zo kun je vele euro’s besparen. Het enige wat je nodig hebt is zo’n 15 pallets, bevestigingsmaterialen en speciale kussens die je bij iedere willekeurige bouwmarkt kunt kopen. Soms hoef je niet eens de pallets aan elkaar te bevestigen, dan kun je ze gewoon stapelen om al een bankje of stoel te maken. Dit hangt natuurlijk helemaal van je ontwerp af. 
  • Een terras of pergola is al snel het centrum van de tuin. Je kunt hier met je familie genieten van het warme seizoen en jij zit lekker beschut wanneer het regent. Op deze manier kun je veel vaker lekker buiten zitten. 

Dit zijn enkele tips waarmee jij je tuin voor deze zomer helemaal top kunt inrichten. Wil je meer ideeën of tips, neem dan eens contact op met een lokale tuinarchitect. Op deze manier stimuleer je de lokale economie ook. Blijf onze blogs volgen, zodat je altijd op de hoogte bent over wat er speelt op het gebied van tuindesign. Veel plezier met het inrichten van je nieuwe tuin. Maak er wat moois van! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden