Tuinhuis blokhut kopen

Een tuinhuis in een tuindesign voor 2022

Een tuinhuis in een tuindesign voor 2022

Geplaatst op

Door de jaren heen veranderen stijlen en opvattingen hierover. Een gouwe ouwe is natuurlijk het tuinhuis. Dit wordt al jaren voor verschillende redenen in de tuin gezet. Denk bijvoorbeeld aan een goede ruimte voor opslag van de tuinspullen, maar ook als buitenkamer die dienst kan doen als atelier. Maar is tegenwoordig het tuinhuis nog wel in trek? We nemen het met je door in deze blog. Dus lees snel verder en laat je inspireren.

Een luxe tuinhuis

Steeds meer mensen willen graag een tuinhuis in de tuin dat een hoge waarde heeft. Het goedkope houten schuurtje waar alleen maar tuinspullen in opgeslagen worden, is een beetje op zijn retour, terwijl het luxe tuinhuis dat dienst kan doen als buiten slaapkamer of atelier juist weer in trek is. Dat is ook wel logisch, want het is dan ook direct een kamer die je kan optellen bij je woning. Wat meer vierkante meters dus waarop je kunt ´wonen´. Veel mensen hebben ontdekt dat een gietvloer heel mooi in dit plaatje past. Ze hebben het allemaal gezien online en willen het er dan ook graag in de tuin realiseren. Dus we kunnen wel stellen dat het tuinhuis zeker nog urgent is in het tuindesign voor 2022. Je leest er meer over op g-vloeren.nl, de gietvloer specialist.

Voordelen van een gietvloer 

Wanneer we kijken naar de verschillende voordelen die een gietvloer brengt in een tuinhuis, dan is het direct opvallend dat de vloer zo slijtvast is en gemakkelijk schoon te maken. Natuurlijk moet jij er wel voor zorgen dat het tuinhuis goed geïsoleerd is en eigenlijk aan alle eisen voldoet. Het zou zonde zijn wanneer je een gietvloer laat maken in je tuinhuis dat deze dan na enige tijd de kwaliteit verliest. Zo moet je ervoor zorgen dat er geen optrekkend vocht in het tuinhuis aanwezig is. Goede isolatie helpt daarbij. 

Even terug naar de voordelen van de gietvloer: hij is in verschillende kleuren te verkrijgen omdat de kunststof gemakkelijk op kleur te brengen is. Daarbij is het type vloer goed te combineren met vloerverwarming en totaal niet stoffig.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden