Tuinhuis blokhut kopen

De beste type vloer voor een tuinhuisje

De beste type vloer voor een tuinhuisje

Geplaatst op

Als je een ietwat grotere tuin hebt, dan wil je hier mogelijk met genoegen een bijzonder en mooi tuinhuis op (laten) plaatsen. Er zijn erg allerlei type tuinhuizen, maar als je het met ietwat luxe wil aanpakken, dan kun je er beter meteen wat moois van maken! In dit artikel starten we met de fundering van je nieuwe tuinhuis: de vloer. Welke soort vloeren zijn degelijk en mooi en zijn een goede beslissing? Betreffende leggen van de basis voor het inrichten in en om je tuinhuis? In deze blog geven we je verschillende suggesties voor het design en de inrichting en op welke manier je beslissing voor een zekere type vloer hier een effect op heeft.

#1: een simpele tegelvloer

Als je kiest voor een vloer met tegels, dan zit je eigenlijk altijd wel in een veilige hoek. Zeker als het de stevige en sterke stoeptegels betreft die je regelmatig tevens ziet op de stoep. Deze tegels heten informeel dan tevens zogenaamd stoeptegels. Desondanks zijn ze geschikt voor een vloer in het tuinhuisje waar je voornamelijk spullen zult opruimen en de fietsen zult neerzetten. Stoeptegels zijn een betaalbare en duurzame aankoop en hoort daarom thuis in dit artikel.

#2: een gietvloer

Als je wat grootser uitpakt en je met genoegen een tuinhuisje wil hebben waar je tevens nog vermakelijke activiteiten kunt ondernemen en die je desondanks toch al van plan was om te isoleren, dan kun je kiezen voor allerlei soorten vloeren. Als we er dan desondanks een aan je aanraden dan adviseren we je aan om te kijken voor een gietvloer. Gietvloeren zijn immers perfect om ervoor te zorgen dat je een degelijke goede vloer hebt die niet vlug beschadigd, waterafstotend is en tevens nog degelijk past bij allerlei soorten interieurstijlen en inrichting die je overweegt voor je tuinhuis.

#3: een betonvloer

Ten slotte is het de moeite waard dat je onderzoekt om te kiezen voor een betonvloer. Dit is wel mogelijk wat minder mooi, maar het zorgt er uiteindelijk wel voor dat je een naadloze en vlakke vloer in je tuinhuis krijgt. Dit is een pluspunt vergeleken met een vloer met stoeptegels aangezien er dan zo nu en dan ietwat tussen de naden kan komen te zitten. Dat is voornamelijk erg onaangenaam als je vaak in het tuinhuisje zult gaan klussen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden